Bel (0299) 42 10 00

4.6
Gebaseerd op 530 beoordelingen
powered by Google
js_loader

SPOEDDIENST PAARDEN

De spoeddienst voor paarden wordt zeven dagen per week, 24 uur per dag door Dierenartsenpraktijk Purmerend zelf verzorgd. Buiten openingstijden belt u 0299-421000 en kiest voor optie 2. U wordt dan direct doorverbonden met een van onze paardendierenartsen.

Wij werken samen met Paardenarts Doeke Walstra, Dierenkliniek Middenwaard. Deze samenwerking geldt alleen tijdens de diensten buiten openingstijden (na 19:00 op weekdagen en in de weekenden). Voor spoed belt u wel hetzelfde nummer als u gewend bent, namelijk 0299-421000.

Tips:

  • Blijf rustig, beschrijf kalm de situatie en geeft duidelijk uw naam en adres waar het paard staat. Geef de dierenarts een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.
  • Vraag wat u zelf al kunt doen terwijl u wacht tot de dierenarts gearriveerd is (bijv. temperaturen, verband aanleggen, stappen) let daarbij op uw eigen veiligheid, en de veiligheid van omstanders. In panieksituaties kan een paard onverwacht reageren of gaan liggen, en daarmee levensgevaarlijk zijn!
  • Zorg dat er spullen op stal aanwezig zijn voor verlenen van eerste hulp.
  • Vertrouw erop dat uw dierenarts zijn best doet zo snel mogelijk ter plaatste te zijn om te helpen. Blijf rustig, een paard kan zeer gevoelig zijn voor de paniek van een eigenaar.

HEEFT U

SPOED?

Bel dan direct 0299 – 42 10 00

of 0900 – 34 37 362 (€0,80 p/m) 

Open chat
1
Scan de code
Beste bezoeker,👋
Whatsapp is bedoeld voor:
o Bestellingen
o Doorgeven van updates
o Sturen van foto’s / filmpjes

NIET bedoeld voor:
o Spoed
o Afspraken maken
o (video) bellen

Wij beantwoorden de app tijdens openingstijden en proberen dezelfde dag nog te reageren.

{https://www.dierenartspurmerend.nl}