Huisdieren verzekering:

Waarom uw huisdier verzekeren?

Een (zorg)verzekering beschermt tegen onverwacht hoge kosten en stelt je in staat voor de beste zorg te kiezen.

De kosten van een bezoek aan de dierenarts zijn per kliniek verschillend. Dit is afhankelijk van de kennis en ervaring van het team, de tijd die er voor u en uw huisdier wordt genomen, bereikbaarheid en de aanwezige apparatuur.

Uw persoonlijke financiële situatie is van invloed op de keuze voor een verzekering of niet. Een verzekering is aan te raden wanneer u zich wel eens zorgen maakt over de kosten van de dierenarts. Uw huisdier verzorgen is erg belangrijk en daar hoort natuurlijk ook medische zorg bij. Wanneer er een operatie of behandeling van een chronische ziekte nodig is, kan dit al snel meer dan 1000 euro kosten.

Een aantal afwegingen die u kunt maken zijn:

  • Heeft u genoeg geld om een flink bedrag, denk aan meer dan 2000 euro, te betalen voor een behandeling dan is een verzekering niet zinvol.
  • Kunt u geen grote bedragen betalen maar is er wel geld beschikbaar om bijvoorbeeld een consult of een kleine behandeling tot 250 te betalen? Een verzekering met een hoge eigen bijdrage past dan beter. U kunt dit dan eventueel doen in combinatie met een vrijwillig eigen risico. Een vrijwillig eigen risico scheelt namelijk in premie en de duurdere behandelingen zoals onderzoekskosten, opname in de kliniek, operaties en medicijnen worden grotendeels vergoed.
  • Geld sparen voor onvoorziene medische kosten voor je huisdier is natuurlijk ook een manier. Hierbij loopt u wel het risico dat er nog onvoldoende gespaard is als uw dier een dure operatie of langdurig medicijnen moet hebben.

Om te onderzoeken welke huisdierenverzekering het beste bij u en uw huisdier past, kunt u kijken op www.Huisdierenverzekeringen.nl en www.verzekerjehuisdier.nl.

Huisdieren Zorgplan

Meer Informatie

Paraveterinair Esther

Wilt u meer weten over verzekeringen voor huisdieren, We helpen u graag op weg naar een goede keuze.

Open chat
1
Scan de code
Beste bezoeker,👋
Whatsapp is bedoeld voor:
o Bestellingen
o Doorgeven van updates
o Sturen van foto’s / filmpjes

NIET bedoeld voor:
o Spoed
o Afspraken maken
o (video) bellen

Wij beantwoorden de app tijdens openingstijden en proberen dezelfde dag nog te reageren.

{https://www.dierenartspurmerend.nl}